Contact

Deze website is een gezamenlijk initiatief van Wendy Zuidberg en Maarten Geluk. De teksten zijn tot stand gekomen zonder inbreng van IJslandse toeristenbureaus of andere belanghebbenden. Er heeft geen tekstredactie plaatsgevonden door derden. Mocht u om wat voor reden dan ook contact willen opnemen met de auteurs, dan kan dat via de onderstaande e-mailadressen. We zullen proberen zo spoedig mogelijk te reageren op uw bericht.

Foutieve informatie?

Hoewel de teksten op de verschillende pagina's van deze website bijzonder zorgvuldig zijn samengesteld, kan het helaas voorkomen dat informatie niet helemaal correct is, dat beschreven situaties zijn gewijzigd of dat geboden informatie onvolledig is. Mocht u dergelijke zaken opmerken, dan verzoeken we u dit te melden, zodat het één en ander kan worden rechtgezet.

Zelf bijdragen?

Wij hebben bijzonder veel belangstelling voor mensen die zelf een bijdrage willen leveren aan de website. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op onze website een reisverslag te publiceren. Daarnaast zijn we geïnteresseerd in foto's die u wellicht tijdens uw reis gemaakt hebt. Mocht u er geen bezwaar tegen hebben om deze op onze website te plaatsen, dan vernemen we graag via één van de hierboven genoemde e-mailadressen van u.

terug naar boven